Over ons

Kops is een jong webbureau in Assen. Vol met ambitie en gedreven door een visie: MKB ondernemers DIGIbeter helpen ondernemen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Kops Reclame. Een webbureau dat in 2018 is opgericht om midden en kleine bedrijven te helpen de mogelijkheden van het internet te omarmen. Sindsdien hebben wij verschillende bedrijven geholpen met het opbouwen van een sterke online aanwezigheid. Dit doen wij door resultaatgerichte websites te bouwen, doordachte website inhoud te creëren en websites op een betrouwbare manier te beheren.

Gemak dient de mens!

Tijdens elk project werken wij hard aan het realiseren van de volgende twee doelstellingen. Namelijk het verhogen van het resultaat dat de website oplevert en het verlagen van de tijdsinspanning die de website kost.

Dit realiseren wij allebei vanuit het uitgangspunt dat gemak de mens dient. Door het gebruiksgemak van de website te optimaliseren zal deze sneller begrepen worden en meer resultaten opleveren. Echter zijn wij van mening dat dit nog niet genoeg is en gaan wij graag nog een stap verder. Daarom optimaliseren wij niet alleen de website, maar ook het systeem daarachter. Zodat niet alleen de gebruiker, maar ook de beheerder profiteert van het gemak van een gebruiksvriendelijke website.

Ontwikkelingen

Wij informeren u graag over onze ontwikkelingen en publicaties op het gebied van merkontwikkeling. Ontdek het laatste nieuws hieronder.