Webbureau Kops

Kops Reclame is een webdesign bureau gevestigd in het mooie Assen. Wij bouwen gebruiksvriendelijke website voor MKB bedrijven.

Toekomstbestendig ondernemen

Kops Reclame is een jong reclamebureau dat zich focust op website optimalisatie. Wij helpen gevestigde bedrijven de kracht van het internet te omarmen om daarmee een toekomstbestendige online aanwezigheid neer te zetten. Wij houden daarbij niet van het gebruik van moeilijke woorden en lastige theorieën maar van duidelijke taal en heldere resultaten. Wij zijn er voor ondernemers die online meer resultaten willen behalen en gebruik willen maken van de kansen die het internet vandaag de dag te bieden heeft.

Digitaliseren is geen optie, het is een noodzaak

Maar waarom doen wij dit dan? Waarom is het zo belangrijk dat bedrijven inspelen op digitale ontwikkelingen? Omdat de keuze om wel of niet te digitaliseren voor veel ondernemers een keuze tussen leven of dood is. Ondanks dat veel ondernemers het toch nog lang hebben weten uit te stellen is digitaliseren niet langer een optie, het is een absolute noodzaak. Het zorgt ervoor dat bedrijven competitief kunnen blijven en niet verdwijnen omdat het internet alternatieven veel toegankelijker maakt. 

Daarom kiest u voor Kops Reclame

En dan natuurlijk de hamvraag, waarom zou u voor ons kiezen? Er zijn immers veel verschillende webdesigners en marketing bureaus die ook aangeven dat zij u kunnen helpen met online groei. Daarom weten wij ook wel dat wij niet uniek zijn door online groei te beloven. En nee wij claimen ook niet de allerbeste, allersnelste of allergoedkoopste te zijn… Dat zou een gewaagde en naïeve bewering zijn.

Maar waarom zou u wel voor ons moeten kiezen? Omdat wij ons in tegenstelling tot andere bureaus niet richten op het snel behalen van deze resultaten. Wij richten ons op het ontwikkelen van het proces waarmee deze resultaten worden behaald. Een proces dat relevante resultaten oplevert, eenvoudig opgeschaald kan worden en mogelijks zelf geautomatiseerd kan worden. Wij denken niet in deliverables, maar in processen en uitkomsten.

Dus bent u opzoek naar een bureau dat u kan helpen bij het creëren van een sterke online aanwezigheid dat ook schaalbaar is? Dan kiest u voor ons. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Ontdek de resultaten die wij al eerder hebben behaald met onze klanten.

Ontwikkelingen

Wij informeren u graag over onze ontwikkelingen en publicaties op het gebied van merkontwikkeling. Ontdek het laatste nieuws hieronder.