Wassepoester

Website Optimalisatie / #1 in zoekresultaten

Wassepoester Redesign

Wij zouden graag meer zakelijke klanten willen aantrekken met onze website om een stabiele omzetgroei te realiseren. Dat is de opdracht die wij van Wassepoester kregen. De huidige website was vrij algemeen en is tijdens de start van het bedrijf ontwikkeld om maar iets online te hebben staan. Nu, een paar jaar verder is er meer focus ontstaan en zijn zakelijke klanten de doelgroep van wasserij Wassepoester.

De uitdaging

Tijdens dit project was het belangrijk om een website te ontwikkelen die snel overbrengt dat Wassepoester zich richt op zakelijke klanten. Daarnaast is het ook handig als deze klanten zich ook aangesproken voelen, daarom hebben wij de vier meest voorkomende klanten ook individueel genoemd. Dit zorgt ervoor dat deze klanten snel begrijpen dat Wassepoester zich tot hun richt en verlaagt de drempel om contact op te nemen.

Onze oplossing

Zoals hierboven al aangegeven hebben wij een website ontwikkeld die zich richt tot de zakelijke wasserij klanten. Naast het specificeren van de doelgroep hebben wij ons ook gericht op het toelichten van de flexibele manier van werken. De doelstelling van de website is voornamelijk het informeren van potentiële klanten en deze de mogelijkheid geven om een offerte aan te vragen indien geïnteresseerd.

Het resultaat

Tijdens dit project hebben wij een strakke en informatie website opgeleverd. Voor de term ‘zakelijke wasserij’ heeft Wassepoester en sterke positie in de zoekresultaten van Google.

Bekijk de website hier.

Klaar om online kansen te omarmen?

Bent u geïnteresseerd in de kansen die het internet uw bedrijf te bieden heeft? Laten wij kennismaken.

Andere cases

Wij zijn trots op de opdrachtgevers waar wij voor mogen werken. Ontdek andere projecten die wij hebben mogen leveren hieronder.