Website laten beheren?

Heeft u een wordpress website voor uw bedrijf laten bouwen maar geen zin om deze te beheren? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Beheer en onderhoud

Geïnvesteerd in een website maar heeft u geen tijd om deze zelf te beheren en/of onderhouden? Dan bent u niet de enige. Het bijwerken en beheren van een website is een belangrijke taak die vaak door een gebrek aan tijd achterwege wordt gelaten. Dit is niet alleen zonde van het geld dat u heeft geïnvesteerd, maar zorgt ook voor een grotere kans op website problemen en cyberaanvallen. Om dit te voorkomen helpen wij u graag met het beheren en onderhouden van uw website.

Website beheer in het kort

  • Elke maand wordt uw website veilig geüpdate
  • Een dagelijkse back-up van uw website
  • U krijgt een melding wanneer uw website offline is
  • Heldere inzichten van uw website prestaties
  • Wekelijkse check op beveiligingen en zwakheden

Meer dan alleen onderhoud

En nee, daar bedoelen wij geen verkooppraatjes mee… Daarmee bedoelen wij dat u aan ons een betrouwbare partner heeft waar u ook terecht kunt voor tekst wijzigingen, foto aanpassingen en advies. Ook zorgen wij voor heldere inzichten in uw bezoekers aantallen en website prestaties. Zo kunt u zich focussen op uw onderneming en zorgen wij voor een betrouwbare website voor u en uw klanten.

Uw web beheer ook uitbesteden?

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van uw website beheer? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Niet direct om de mogelijkheden te bespreken, maar eerst om er achter te komen of wij ook de juiste partner voor uw bedrijf kunnen zijn. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Laten wij dan kennismaken!

Meer weten? Patrick staat u graag te woord!

Meer tijd overhouden om te ondernemen?

Geen tijd meer om uw website te beheren en besteed u dit liever aan iemand uit? Laten wij kennismaken.

Ons aanbod

Wij richten ons als webbureau op MKB ondernemers. Om hen te helpen een sterke online aanwezigheid op te bouwen bieden wij hen de volgende mogelijkheden.

Website Ontwerp

Een sterke online aanwezigheid opbouwen voor uw bedrijf? Dan kunt u bij ons terecht voor het laten bouwen van een gebruiksvriendelijke website.

Website Inhoud

Uiterlijk zegt niet alles, dat geldt ook voor websites. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor sterke website teksten en prachtige afbeeldingen.

Website Beheer

Zelf geen tijd voor het beheer en onderhoud van uw website? Wij zorgen voor back-ups, updates, aanpassingen en meer.